Börjar det bli dags att renovera tvättstugan? Vi hjälper gärna till med att fräscha upp och renovera din tvättstuga. Ibland behöver tvättstugan lite mer än byte av tvättmaskin – då hjälper vi till att renovera hela eller delar av tvättstugan så att ytor och funktion får en fin uppfräschning och inte minst - rätt funktionalitet!

Renovera tvättstuga

Vi renoverar din tvättstuga i Stockholm, Göteborg, Malmö och övriga Skåne


Behöver du hjälp med att renovera tvättstuga? Då har du hamnat helt rätt. Vi hjälper kunder över hela landet med att renovera sina tvättstugor – hela vägen från Malmö i söder till Göteborg i väst och Stockholm i öst.

Tack vare över 50 års erfarenhet i branschen och av att renovera tvättstugor i alla dess former, har vi lärt oss att arbeta kreativt och hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Vi hjälper våra kunder med totalentreprenader såväl som mindre uppfräschningar.
Tveka inte på att kontakta oss för hjälp med renovering av din tvättstuga och läs gärna mer nedan om hur vi arbetar!

Skräddarsydd renovering av tvättstuga


När vi hjälper dig att renovera tvättstuga utgår vi helt ifrån det behov som din fastighet och förening har och vägleder dig i frågor som förbättrar din tvättstugas kvalitet samt energi- och kostnadsbesparing.

Håll nere kostnaderna


Oavsett om du vill bygga tvättstuga från grunden eller fräscha upp och renovera din befintliga tvättstuga kan vi hjälpa dig. Med en modern tvättstuga kan du hålla nere kostnaderna och spara pengar. Vi har erfarenhet av både små och stora renoveringar.

Fackmannamässig installation


Oavsett storleken på renoveringen har vi partnerbyggföretag som vi samarbetar med och våra egna kunniga medarbetare som löser installation av tvättstugor. För oss är det viktigt att installationen av maskinerna går till på ett korrekt och fackmannamässigt sätt – detta då en felaktig installation kan få stora negativa konsekvenser och bland annat leda till vattenläckor. Visar det sig att installationen dessutom inte gått till på rätt sätt gäller inte försäkringen.

Därför ser våra medarbetare fram emot att kunna hjälpa dig så att det blir rätt och riktigt från början! Självklart bjuder vi även här på projekteringskostnaden.

Frågor? Hör av dig till oss!