Om Oss

Om tvättstuga.se

Vitvaror och hushållsmaskiner som underlättar vardagslivet i ett hem. Det har varit familjeföretaget Stenlunds fokus ända sedan starten 1952. Idag, med fjärde generationen Stenlund vid rodret, har verksamheten vuxit och vidareutvecklats kraftigt. I våra fem välsorterade butiker i Storstockholm ingår i Sveriges största vitvarukedja, ELON. 

Lösningar till Bostadsrättsföreningar

Vi har dessutom specialiserat oss på kompletta tvättstugelösningar och har nu 20 års erfarenhet som oberoende leverantör av maskiner och tillhörande kringutrustning – till såväl fastighetsbolag som bostadsrättsföreningar etc.

Totalentreprenad

Vid behov av hjälp av byggnationer och ombyggnader, har vi kompetensen att erbjuda effektiv helentreprenad; från projektering till färdig lösning. Vår långa erfarenhet och breda kunskap möter stort förtroende hos bygg- och fastighetsbolag och andra näringsidkare.

Service & Installation

Naturligtvis erbjuder vi leverans, installation och service också. Diskmaskiner för professionell användning är ytterligare ett område där vi kan erbjuda intressanta kvalitetslösningar. Överhuvudtaget har vi en stark närvaro på B2B-sidan.

Besök våra andra hemsidor

På den här hemsidan ser du vårt erbjudande på tvätt- och diskområdet. För att andra intressanta erbjudanden – kika gärna in även på våra andra hemsidor, www.vinlagring.se och www.gasspisen.se Vi ser fram emot att höra vad vi kan göra för dig!

Kontakta oss

Kan vi hjälpa dig? Tveka då inte att höra av dig till oss med dina frågor!

Ring oss på

Stockholm - 08-83 80 90

Skåne - 040-643 20 15

eller maila till info@tvattstuga.se

Frågor? Hör av dig till oss!