w

Industri-torktumlare & torktumlare BRF

Behöver ni en industri-torktumlare som klarar stora mängder tvätt? Eller har ni en tvättstuga eller annat allmänt utrymme med torktumlare? BRF, skola eller restaurang? Här ser ni vårt sortiment av torktumlare som tål lite mer än en vanlig torktumlare.

Torktumlare till bostadsrättsförening och fastighetsägare

Söker ni torktumlare till er bostadsrättsförening? Vi har ett stort utbud av professionella torktumlare som passar utmärkt i den allmänna tvättstugan. Här hittar ni energisnåla torktumlare från kvalitetsmärken som Electrolux, Miele, Podab m.fl. Vi har professionella torktumlare i flera storlekar och varianter.

Flera varianter av torktumlare till tvättstugor

I en torktumlare kan ni snabbt och effektivt torktumla kläder så att de torkar snabbare och inte behöver hänga uppe på tork i flera timmar. Våra torktumlare i kombination med ett torkrum eller torkskåp, är de perfekta verktygen i en tvättstuga, inte minst i en allmän tvättstuga som många vill ha tillgång till för att enkelt kunna tvätta och torka sin tvätt. Här hittar ni ett stort sortiment av torktumlare för allmänna utrymmen. Välj mellan flera varianter, modeller och kapaciteter på våra torktumlare.

Osäker på vad ni ska ha? Tveka inte på att kontakta oss på info@tvattstuga.se, vi hjälper er gärna att välja rätt torktumlare till er bostadsrättsförening.