w

Torkskåp för bostadsrättsförening & fastighetsägare

Torkskåp torkar blöta ytterplagg och tvätt på ett smidigt och effektivt sätt. Vi har ett stort utbud av torkskåp för bostadsrättsföreningar, förskola, fastighetsägare och andra typer av företag eller industrier och allmänna tvättstugor, som söker robusta och professionella torkskåp av hög kvalitet. Våra torkskåp passar i de flesta rum och vi bygger även kompletta torkrum åt verksamheter. Är du osäker på om du ska välja ett torkrum eller torkskåp kan du läsa mer om det här.

Här kan du köpa torkskåp av robust konstruktion

Hos oss kan du köpa torkskåp från välkända varumärken såsom Electrolux, Miele, El-Björn med flera. Med ett robust och stort torkskåp ur vårt sortiment får du en produkt som passar utmärkt i den allmänna tvättstugan likväl som på förskolan eller i andra offentliga miljöer. I utbudet nedan hittar du produkter för alla typer av verksamheter.

Litet eller stort torkskåp?

Oavsett om du söker ett stort torkskåp eller ett lite mindre, har vi något som uppfyller dina behov i vårt sortiment. Vi har såväl större som lite mindre torkskåp i flera utföranden som passar för allt från den stora bostadsföreningen till den mindre förskoleavdelningen. Välj en modell och storlek som passar er verksamhet bäst. Planerar ni för en helt ny tvättstuga? Vi hjälper er med att bygga tvättstuga – från planeringsstadiet till första tvätten.

Upptäck vårt sortiment nedan och tveka inte på att kontakta oss på 08 - 83 80 90 för mer information eller hjälp med din beställning!