Bokningssystem tvättstuga

w

Bokningssystem till tvättstuga för enklare tvättstugebokning

Har du en tvättstuga som behöver ett bra bokningssystem. Tvättstuga med bokningssystem och bokningstavla gör det enklare för användarna att boka en tid för tvätt. I vårt sortiment av system för tvättstugebokning hittar du flera nödvändiga tillbehör som gör tvättbokning både enkelt och intuitivt. Komplettera ert bokningssystem med exempelvis bokningscylinder, huvudnyckel, låsblockerare eller en bokningstavla till tvättstuga.

Digital eller traditionell tvättstugebokning?

Passar det er bäst med traditionell tvättstugebokning som är enkel, intuitiv och tillgänglig för alla? Eller föredrar ni en digital bokning av tvättstuga där era hyresgäster eller medlemmar i bostadsrättsföreningen kan boka online via dator, mobil en elektronisk bokningstavla? Oavsett vilket som bäst uppfyller ert behov, kan ni hitta en lösning för tvättstugebokning hos oss på Tvättstuga.se. Vi hjälper er att både bygga tvättstuga från grunder och med att renovera tvättstuga som behöver en upprustning.

Klassisk bokningstavla tvättstuga

Letar du efter en klassisk bokningstavla till tvättstuga? Då har du kommit helt rätt. Här kan du hitta en bokningstavla till tvättstuga av flera sorter. Vi har exempelvis allt från 2- eller 3-pass till 4- och 5-pass. Vi har även låsblockerare för tvättstuga och bokningscylindrar. I vårt sortiment hittar ni det ni behöver för ert bokningssystem i tvättstuga – både digitala och traditionella system för tvättstugebokning. Kolla in vårt sortiment nedan och beställ hem det ni behöver!

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-12 av 41

Sida
Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-12 av 41

Sida
Per sida
Fallande ordning