Vi byter, renoverar och bygger tvättstugor åt bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och byggentreprenörer. Allt från mindre lösningar till stora projekt. Service och underhåll. Över 50 års erfarenhet️ - Det är tryggt att arbeta med oss

Dags att renovera eller byta tvättstuga i fastigheten?

Vi byter, renoverar & bygger tvättstugor för BRF och fastighetsägare


• Helentreprenad från rådgivning till nybyggd tvättstuga

• Vi byter även ut mindre delar av er tvättstuga

Vi hjälper er att bygga eller renovera tvättstuga - stora projekt såväl som mindre lösningar. Vi har över 50 års erfarenhet av att både byta och bygga tvättstugor. Vi har arbetat tillsammans med flera olika bostadsrättsföreningar och har fått stort förtroende hos bygg- och fastighetsbolag och andra näringsidkare.

Helhetskoncept vid totalentreprenad


• Lång erfarenhet av totalentreprenad

• Kostnadsfritt möte

Vid helentreprenadprojekt till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och byggentreprenörer har vi kompetensen att erbjuda skräddarsydda lösningar ända från projektering, till att erbjuda enstaka produkter, maskiner och möbler, till kompletta tvättstugelösningar.

Service & Underhåll - för trygga tvättstugelösningar


• Trygg tvättstugelösning

• Hög servicegrad för långsiktiga fastighetsvärden

Vid helentreprenadsprojekt till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare eller byggentreprenörer har vi kompetensen att hjälpa er med allt från serviceavtal som minimerar risken för driftstopp och förlänger livslängden till 24-timmarsservice och underhållsavtal med årlig kontroll av maskinpark. Detta innebär att ni kan nå oss vid frågor, vid akuta fall eller låta oss komma på besök årligen och inspektera fastighetens tvättstuga.