Bygga tvättstuga

Vill du bygga eller renovera din tvättstuga?

Då har du kommit helt rätt!

Med över 50 års erfarenhet så har vi lärt oss att vara lösningsorienterade och kreativa då alla planlösningar och utrymmen ser olika ut. Det viktigaste för oss är att våra kunder känner sig trygga och blir nöjda med vårt jobb oavsett typ av arbete. Nedan kan ni enkelt läsa och få en förståelse för hur vi jobbar och vad man ska tänka på innan man bygger en tvättstuga.

 
 
 

Ökad trivsel hemma  

Det sägs att tvättstugan är en källa till tvister och osämja bland användarna. Vår erfarenhet är precis tvärtom! Tvättstugan är en trivselstuga. En fin tvättstuga ger gladare brf medlemmar. Där kan man träffas och lära känna varandra lite bättre och ha ett gemensamt samtalsämne. Men det gäller dock att tvättstugan är rätt utformad.

 

 

Rätt planlösning för din tvättstuga  

Det finns många smarta lösningar för tvättstugor. Vi har jobbat i många år med att leverera tvättstugor till olika föreningar och vet vad som fungerar och inte. I vissa tvättstugor kan man även få till bastu, motionsrum och en sittgrupp. Men såklart är det viktigaste att tvätt och torkprocessen, bokningssystem fungerar perfekt. 

 
 
 
 

Helentreprenad - Från rådgivning till nybyggd fin tvättstuga

Vi hjälper dig med en helentreprenad/totalentreprenad, från början till slut från rådgivningen och planeringen till bygget och underhållet. Läs mer

Spara pengar med energisnål tvättstuga

Tekniken, förändrade lagar och normer har drivit på utvecklingen kring effektivitet och energiförbrukning av maskiner. Våra experter hjälper dig med att se hur mycket du kan spara. Just i tvättstugan finns det mycket potential att dra ner på kostnader för bostdasrättsföreningen. Läs mer

 

Hur fungerar det?

  • Vi hjälper till med projektering så att allt blir rätt från början.
  • Våra experter planerar och gör ritningar över din tvättstuga.
  • Oberoende leverantör - vi samarbetar med alla rekommenderade märken, fabrikat & leverantörer inom tvättstugor och fastighetsmaskiner.
  • Vi erbjuder bokningssystemet som underlättar för alla i tvättstugan.
  • Installation i Stockholm, Göteborg, Malmö och skåne utförs av våra montörer i respektive område. Vi lägger fokus på att installationen ska gå rätt till. Vi har lång erfarenhet inom installation av fastighetmaskiner, utrustning och eventuella ombyggnadsarbeten och är experter på att lösa problem som kan uppstå.

Frågor? Hör av dig till oss!