Bygga tvättstuga

Vill du bygga eller renovera tvättstuga?

Då har du kommit helt rätt!

Med över 50 års erfarenhet av att renovera och bygga tvättstuga åt Brf och fastighetsägare, har vi lärt oss att vara lösningsorienterade och kreativa när det kommer till tvättstugelösningar, då alla planlösningar och utrymmen ser olika ut.

Det viktigaste för oss är att våra kunder känner sig trygga och blir nöjda med vårt jobb oavsett typ av arbete. Nedan kan du enkelt läsa och få en förståelse för hur vi jobbar och vad det finns att tänka på innan man ska bygga eller renovera en tvättstuga. Vi hjälper våra kunder med allt från att bygga helt nya tvättstugor, till att förse dem med produkter till tvättstugorna - industritvättmaskiner, barriärtvättmaskiner och torktumlare såväl som torkskåp eller hela torkrum.

 
 

Ökad trivsel hemma  

Det sägs ibland att tvättstugan är en källa till tvister och osämja bland användarna. Vår erfarenhet är precis tvärtom! Tvättstugan är en trivselstuga. En fin tvättstuga ger gladare Brf-medlemmar! I tvättstugan kan man träffas och lära känna varandra bättre och ha ett gemensamt samtalsämne. Dock gäller det att tvättstugan är rätt utformad. 

 

Rätt planlösning för din Brf-tvättstuga  

Det finns många smarta lösningar för tvättstugor. I många år har vi jobbat med att renovera och bygga tvättstugor till Brf och olika föreningar, och vet vad som fungerar och inte. I vissa tvättstugor kan man även få till bastu, motionsrum och en sittgrupp. Men såklart är det viktigaste att tvätt- och torkprocessen samt bokningssystem fungerar perfekt. Vi hjälper er att ta fram smarta tvättstugelösningar som ger så mycket mer än "bara" en praktisk tvättstuga.

 
 
 
 

Helentreprenad - Från rådgivning till nybyggd, fin tvättstuga

Vi hjälper dig med en helentreprenad/totalentreprenad, från början till slut – hela vägen från rådgivningen och planeringen, till bygget och underhållet. Läs mer här. All belysning i de tvättstugor vi bygger kommer från vår samarbetspartner, Greatlight, som är experter på belysning till hemmet, butiken och företaget.

Spara pengar genom att bygga en tvättstuga som är energisnål

Tekniken, förändrade lagar och normer har drivit på utvecklingen kring effektivitet och energiförbrukning av maskiner. Våra experter hjälper dig med att se hur mycket du kan spara. Just i tvättstugan finns det mycket potential att dra ner på kostnader för bostadsrättsföreningen. Vi vet hur man bygger smarta tvättstugelösningar. Läs mer.

 

Hur fungerar det att bygga/renovera tvättstuga med oss?

  • Vi hjälper till med projektering av tvättstugor, så att allt blir rätt från början. Renovering av en tvättstuga ska fungera smidigt.
  • Våra experter planerar och gör ritningar över din tvättstuga.
  • Oberoende leverantör - vi samarbetar med alla rekommenderade märken, fabrikat & leverantörer inom tvättstugor och fastighetsmaskiner.
  • Vi erbjuder bokningssystemet som underlättar för alla i tvättstugan.
  • Installation i Stockholm, Göteborg, Malmö och övriga Skåne utförs av våra montörer i respektive område. Vi lägger fokus på att installationen ska gå rätt till. Vi har lång erfarenhet inom installation av fastighetmaskiner, utrustning och eventuella ombyggnadsarbeten, och är experter på att lösa problem som kan uppstå.

Frågor? Hör av dig till oss!