Bygga tvättstuga

Då finns vi här för att hjälpa dig!

Vill du bygga tvättstuga?

Att bygga tvättstuga med smarta lösningar

Med över 50 års erfarenhet i ryggen av att renovera och bygga tvättstuga åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare har vi på Tvättstuga.se lärt oss att vara lösningsorienterade och kreativa när det kommer till tvättstugelösningar. Alla planlösningar och utrymmen ser olika ut och vi har under åren samlat på oss gedigen erfarenhet av att skapa olika lösningar utifrån flera olika förutsättningar. Detta har resulterat i flera både nya och förbättrade tvättstugor – något vi är mycket stolta över, och som vi ser till att uppfylla när vi hjälper dig att bygga tvättstuga!

Bygg tvättstuga för era behov

På Tvättstuga.se har vi allt som behövs för att bygga tvättstuga, oavsett om ni vill ha en helt ny tvättstuga eller om ni bara vill modernisera den befintliga. Det viktigaste för oss är att alla våra kunder ska känna sig trygga i våra händer och att de känner sig nöjda med vårt jobb – oavsett hur behovet ser ut. Vi hjälper våra kunder med allt från att bygga tvättstuga från grunden, till att förse dem med de oumbärliga produkter och maskiner som behövs. Vi har allt från industritvättmaskiner och barriärtvättmaskin till industri-torktumlare, torkskåp och lösningar för hela torkrum. På Tvättstuga.se hittar du allt som behövs för att bygga tvättstuga i bostadsrättsföreningar och hyreshus.

Kostnadsfri rådgivning

Det kan vara svårt att få en överblick över alla delmoment som behöver samordnas för att till sist kunna njuta av er nyrenoverade eller nybyggda tvättstuga. Därför är det av stor vikt för oss att komma ut på plats hos er för att lyssna in och se över era önskningar och behov på plats. Detta är en tjänst som självklart är kostnadsfritt för er oavsett om vi blir en vald partner för ert behov.

Bygg tvättstuga med helentreprenad


Helentreprenad är, precis som det låter, en helhetslösning som innebär att vi tar över projektet hela vägen från ritbordet fram till att de första maskinerna snurrar i tvättstugan. Denna lösning för att bygga tvättstuga är tidseffektiv och vi håller er självklart kontinuerligt uppdaterade under projektets gång.

Ni kan tryggt luta er tillbaka medan vi sköter leverans av nya maskiner, installation, bygg/entreprenad, service/serviceavtal, el och ventilation med mera. Låter detta intressant? Läs mer om vår helentreprenadslösning för tvättstugor och bygg tvättstuga med en partner som tar er hela vägen in i mål!

Renovering istället för att bygga tvättstuga


Vi hjälper gärna till att fräscha upp eller totalrenovera er tvättstuga. Med en modern tvättstuga kan ni hålla nere kostnaderna och spara pengar. Vi har erfarenhet av både små och stora renoveringar och har ett stort förtroende hos bygg- och fastighetsbolag som använt sig av våra tjänster genom åren. Läs mer om att renovera tvättstugan med oss.

Ha i åtanke att det alltid lönar sig att hålla efter tvättstugan allteftersom för att öka livslängden. Läs mer om kontinuerligt underhåll på vår sida om underhålls- och serviceavtal

Utbyte av maskiner


Att uppgradera maskinerna i tvättstugan visar sig ofta vara en bra investering över tid. Våra medarbetare hjälper dig med att ta fram så kallade “pay off-kalkyler” som visar när investeringen betalat sig. Ni sparar mycket energi- och vattenåtgång med moderna maskiner.

Då vi är en oberoende leverantör erbjuder vi professionella maskiner från flera marknadsledande kvalitetsvarumärken. Vi kommer gärna ut och ser tvättstugan på plats för att komma fram till bästa lösningen utifrån era önskemål!

Tvättstuga med bokningssystem


Dagens samhälle ställer krav på funktionella och användarvänliga tekniska lösningar utan krångel. Med ett digitalt bokningssystem slipper de boende springa ner i källaren för att boka tvättid. Dessa digitala system är oftast anpassningsbara beroende på föreningens specifika krav och behov.

Ta chansen att uppgradera tvättstugan med ett modernt system som underlättar bokningen. Hur fungerar då detta smidiga digitala bokningssystem? Det går vi igenom här!

Service och underhåll

Det lönar sig alltid i längden att hålla efter tvätt-, och diskmaskiner. Genom kontinuerliga kontroller kan du undvika både akuta driftstopp samt förlänga livslängden på maskinerna. Vi erbjuder fördelaktiga serviceavtal för dig.

Miljö och ekonomi

När man ska bygga tvättstuga är det fördelaktigt att tänka energisnålt – både ur ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Vi har full koll på hur ni kan minimera energi- och vattenåtgången i tvättstugan och delar gärna med oss av denna kunskap till er. Självklart har vi en Kvalitets- och miljöcertifiering (FR2000).

Är du intresserad av att läsa mer om hur ni kan få ner kostnaderna i tvättstugan? Eller vill du kolla in mer statistik och fördelar med en energisnål tvättstuga? Då rekommenderar vi vår Miljö och Ekonomi-sida!