Då finns vi här för att hjälpa dig!

Vill du bygga eller renovera tvättstuga?

En modern tvättstuga reducerar tvättstugans kostnader och är en viktig faktor för trivseln i huset. Vi hjälper våra kunder med ekonomiska och miljövänliga tvättstugelösningar. Med 50 års erfarenhet av branschen erbjuder vi skräddarsydda lösningar som utgår från kundens behov och önskemål.

Läs mer om vad vi erbjuder nedan och tveka inte att kontakta oss om ni vill boka in ett besök eller ställa en fråga. Vi ser fram emot vårt samarbete!

Kostnadsfri rådgivning

Det kan vara svårt att få en överblick över alla delmoment som behöver samordnas för att tillsist kunna njuta av en renoverad eller nybyggd tvättstuga. Vi kommer gärna ut och kollar på tvättstugan på plats.

Vi anpassar självklart rådgivningen utifrån era specifika behov och förutsättningar. Våra kunniga experter har lång erfarenhet av flexibla tvättstugelösningar. Boka in ett besök eller rådfråga oss - här hittar du kontaktuppgifter!

Helentreprenad

Helentreprenad är, precis som det låter, en helhetslösning som innebär att vi tar över projektet hela vägen från ritbordet fram till att de första maskinerna snurrar i tvättstugan. Denna lösning är tidseffektiv och vi håller er självklart kontinuerligt uppdaterade under projektets gång.

Ni kan tryggt luta er tillbaka medan vi sköter leverans av nya maskiner, installation, bygg/entreprenad, service/serviceavtal, el och ventilation med mera. Låter detta intressant? Läs mer om vår helentrepenadslösning för tvättstugor!

Projektering

Våra proffsiga medarbetare har lång branscherfarenhet och har genom åren stött på flera utmanande utrymmen som omvandlats till tvättstugor. Vi kommer gärna ut till tvättstugan i ett tidigt skede för att skaffa oss en överblick över projektet och för att höra mer om dina specifika förutsättningar och behov.

En stor fördel med att låta oss sköta projekteringen är att vi bjuder på projekteringskostnaden! Klicka er vidare för att läsa mer om vårt projekteringserbjudande. Vi ser fram emot vårt samarbete!

Bokningssystem

Dagens samhälle ställer krav på funktionella och användarvänliga tekniska lösningar utan krångel. Med ett digitalt bokningssystem slipper de boende springa ner i källaren för att boka tvättid. Dessa digitala system är oftast anpassningsbara beroende på föreningens specifika krav och behov.

Ta chansen att uppgradera tvättstugan med ett modernt system som underlättar bokningen. Hur fungerar då detta smidiga digitala bokningssystem? Det går vi igenom här!

Installation

Det är viktigt att installationen av maskinerna går till på ett korrekt och fackmannamässigt sätt. En felaktig installation kan få stora negativa konsekvenser och kan bland annat leda till vattenläckor. Visar det sig att installationen inte gått till på regelrätt sätt gäller inte försäkringen. Med bakgrund av ovan är det klokt att anlita en erfaren installatör för att säkerställa en trygg installation. Våra kunniga medarbetare ser fram emot att hjälpa till!

Tvättstugelösningar

Vi utgår från era behov! Vi tar stora som små projektet i mål, hela vägen från ett inledande besök till att de första maskinerna startas igång i er nya tvättstuga. Ett annat alternativ är att vi sköter ett specifikt delmoment. Är det dags att göra bokningssystemet digitalt? Det löser vi! Vi är en oberoende leverantör som tar fram marknadens bästa lösning utifrån era önskemål.

Vill ni känna tryggheten i att ha någon som sköter om och kollar till er tvättstuga kontinuerligt? Då kan våra underhålls- och serviceavtal vara aktuella. Vi kommer gärna fram till hur vårt samarbete kan se ut tillsammans med er!

Renovering

Vi hjälper gärna till att fräscha upp eller totalrenovera er tvättstuga. Med en modern tvättstuga kan ni hålla nere kostnaderna och spara pengar. Vi har erfarenhet av både små och stora renoveringar och har ett stort förtroende hos bygg- och fastighetsbolag som använt sig av våra tjänster genom åren.

Ha i åtanke att det alltid lönar sig att hålla efter tvättstugan allteftersom för att öka livslängden. Läs mer om kontinuerligt underhåll på vår sida om underhålls- och serviceavtal

Utbyte av maskiner

Att uppgradera maskinerna i tvättstugan visar sig ofta vara en bra investering över tid. Våra medarbetare hjälper dig med att ta fram så kallade “pay off-kalkyler” som visar när investeringen betalat sig. Ni sparar mycket energi- och vattenåtgång med moderna maskiner. Då vi är en oberoende leverantör erbjuder vi professionella maskiner från flera marknadsledande kvalitetsvarumärken. Vi kommer gärna ut och ser tvättstugan på plats för att komma fram till bästa lösningen utifrån era önskemål!

Miljö och ekonomi

En energisnål tvättstuga är att föredra ur ett både ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Vi har full koll på hur ni kan minimera energi- och vattenåtgången i tvättstugan och delar gärna med oss av denna kunskap till er. Självklart har vi en Kvalitets- och miljöcertifiering (FR2000).

Är du intresserad av att läsa mer om hur ni kan få ner kostnaderna i tvättstugan? Eller vill du kolla in mer statistik och fördelar med en energisnål tvättstuga? Då rekommenderar vi vår Miljö och Ekonomi-sida!

Frågor? Hör av dig till oss!