Saker att tänka på när du ska bygga tvättstuga

Writer: Jill Stenlund
Posted: 2011-12-01

Saker att tänka på när du ska bygga tvättstuga 

Oavsett om du vill bygga tvättstuga för att du idag har en tvättstugelösning som fungerar dåligt eller bara behöver byta en trasig tvättmaskin i din brf så finns det idag tvättstugelösningar som faktiskt är både energisnåla och effektiva för dina medlemmar. Här delar vi tips på saker att tänka på när du ska bygga tvättstuga. Följ länken för än mer information om hur det är att bygga tvättstuga med oss. 

 1. Planering
  Hur många bor i föreningen och hur många kommer aktivt använda tvättstugan?
  Vilka typer av tvätt ska tvättas? (Behövs det grovtvättmaskiner eller liknande)
  Vilka torkmöjligheter behövs? (Ett helt torkrum eller torktumlare och/eller torkskåp?)
  Ska där finnas en mangel?
  I vilket skick är våra ytskikt, behövs en renovering?

 2. Utrymme
  Hur ser utrymmet ut och vad har man för förutsättningar för att bygga en tvättstuga?  Vi bokar alltid in ett kostnadsfritt möte för att gå igenom hur vi kan optimera er planlösning på bästa sätt.

 3. Bokningssystem
  Vilket typ av bokningssystem passar oss bäst?
  Idag kan man välja mellan de traditionella låstavlorna och de mer moderna digitala bokningssystemet.
  Läs mer om bokningssystem för tvättstugor här.

 4.  Serviceavtal
  Är föreningen intresserad av att erbjuda sina medlemmar en hög service där man enkelt kan ringa någon vid eventuella problem?
  Till er bostadsrättsförening, förvaltare eller fastighetsskötare kan vi hjälpa er med allt ifrån service, akutservice eller underhållsavtal. Läs mer här

Dra ner på kostnaderna med modrena tvättstugelösningar

Visste du att tvättstugan är den lokal som kostar mest pengar i en bostadsrättsförening. Allt fler upptäcker att det finns stora pengar att spara bara genom att byta ut gamla maskiner till nya. Våra pay off-kalkyler visar oftast att maskin-investeringen betalar sig inom 3-4 år.

Boka ett kostnadsfritt möte med oss

Vill du ha ett kostnadsfritt möte för att höra hur vi kan hjälpa just dig eller bara komma med tips och inspiration så är du jättevälkommen att kontakta oss.

Vi hjälper er med allt från service och akutservice till underhållsavtal

Till er bostadsrättsförening, förvaltare eller fastighetsskötare kan vi hjälpa er med allt ifrån service, akutservice eller underhållsavtal. Detta innebär att ni kan nå oss vid frågor, vid akuta fall eller låta oss komma på besök årligen och inspektera fastighetens tvättstuga. 

Ring oss på 

Stockholm08-83 80 90

Skåne040-643 20 15

Göteborg031-788 31 60

eller maila till info@tvattstuga.se