Tvättstuga.se samarbetar med flera noggrant utvalda kvalitetsvarumärken. Våra samarbetspartners hjälper oss att matcha och överträffa våra kunders efterfrågan på snabb och robust utrustning. Vi lägger stor vikt på att maskinerna vi erbjuder är enkla att använda och driftsäkra.

Varumärken

Asko

ASKO grundades 1950 i Vara med en innovativ ung mans dröm om att tillverka en tvättmaskin till sin mor för att göra livet enklare för henne. Resultatet blev en unik, energi- och vatteneffektiv maskin som återspeglade en lantbrukares kärlek för naturen. Ända sedan dess är företaget kända för att utveckla och producera produkter av hög kvalitet med skandinavisk prägel.

ASKO kör livslängdstester på sina tvättmaskiner och torktumlare i ca 10 000 drifttimmar (vilket motsvarar ca 20 års användning i hemmet) innan de lämnar fabriken. ASKO hjälper människor över hela världen att tvätta med största möjliga hänsyn till miljön!

El-Björn

Redan år 1954 grundades El-Björn av Karl-Henrik Enocson i Anderstorp och hette då Armaturartiklar AB. År 1983 började namnet El-Björn användas (efter delägaren Björn Enocsson). Produkterna kännetecknas av hög kvalitet och stor pålitlighet. El-björn bedriver ett långsiktigt och målmedvetet miljöarbete och arbetar kontinuerligt med att minimera miljöpåverkan. Ledorden är “Trygghet, Kompetens och Förstklassig service” vilket vi på Tvättstuga.se kan skriva under på alla dagar i veckan. Upptäck El-björns sortiment nedan!

Electrolux Professional

Electrolux är grundat i Sverige 1919. Med roten i svenska värderingar och ett hållbart förhållande till naturen designar företaget sina produkter med ett tydligt syfte. Electrolux har varit med och bidragit till ett bättre leverne för människor i över 100 år och är stolta över vad de åstadkommit, men nöjer sig inte med det.

Electrolux gör allt de kan för att vårda vår planet för framtida generationer. Resan började för över 100 år sedan med dammsugarförsäljning och Electrolux har sedan dess utvecklats till en global ledare inom professionella maskiner och hållbarhet. Upptäck vårt sortiment av Electrolux nedan!

Miele Professional

Miele Professional koncentrerar sig på framställning av företagsprodukter inom bland annat tvätteriteknik och kommersiell disk. Mieles professionella maskiner utvecklas av företagets erkänt duktiga ingenjörer och de noggrant utvalda komponenterna tillverkas till största delen i egna anläggningar i Tyskland.

Miele är kända för sitt “German Engineering”-koncept som blivit synonymt med lång livslängd, låg förbrukning av vatten och energi, användarvänlighet och en aldrig sinande hunger för att förfina detaljer. Med Miele får du kvalitet rätt igenom!

Nimo

Nimos verksamhet startades år 1944 av svetsaren Olof Nilsson och har sin fabrik och huvudkontor i Hova, Sverige. Företaget erbjuder energisnåla och skonsamma torkskåp, tvättbänkar och tekniska tillbehör. Nimo arbetar ständigt för en minskad energiförbrukning i samhället genom teknik- och kvalitetsutveckling. Samtliga produkter är utvecklade och konstruerade för att vara lika skonsamma mot dina kläder som för miljön.

Podab

Det svenska familjeföretaget PODAB grundades redan 1945. Företaget är med sin långa historia och gedigna erfarenhet en professionell och högkvalitativ leverantör av utrustning till tvättstugan. PODAB har genom åren drivit fastighetstvättsbranschen framåt och varit viktiga innovatörer inom den tekniska utvecklingen. Familjeföretaget jobbar engagerat och målmedvetet för att skapa bekymmersfria tvättstugor och vi är stolta över att kunna erbjuda deras professionella utrustning här på Tvättstuga.se!

Wexiödisk

Wexiödisk grundades 1972 i Växjö av Roland Carlsson, Göte Ericsson och Lennart Johansson som alla hade erfarenhet av maskintillverkning för storkök. Redan från start har företaget kännetecknats av entreprenörsanda, ett stort engagemang och och en ambition att erbjuda disklösningar av världsklass. Wexiödisk har ett utpräglat miljötänk och produkterna kännetecknas av en resurssnål tillverkning och energisnål förbrukning. Välkommen att utforska vårt utbud från Wexiödisk!