Vill du bygga eller renovera tvättstuga? Vi erbjuder ekonomiska och miljövänliga lösningar!

Våra tjänster

Med över 50 års erfarenhet i ryggen av att renovera och bygga tvättstuga åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare har vi på Tvättstuga.se servat många kunder med nya tvättstugelösningar. Detta är något vi brinner för och kan stolt referera till många nöjda kunder!

Utöver att hjälpa våra kunder med tvättstugor erbjuder vi även kunder inom restaurang, storkök och offentlig sektor professionella maskiner inom tvätt och disk. Vårt breda sortiment av professionella diskmaskiner erbjuder allt för utrymmen där det krävs en robust diskmaskin med lång livslängd för säker användning.

För oss är det viktigt kunna erbjuda dig rätt lösning baserat på ert behov – därför kommer vi gärna ut på plats hos er för att skapa oss rätt bild – detta är självklart helt kostnadsfritt!

Utbyte av maskiner

Ibland händer det att maskinerna går sönder eller att behovet enbart rör en ny maskin - då hjälper vi gärna er att byta ut enstaka eller flera tvätt-, eller diskmaskiner. Som oberoende leverantör samarbetar vi med flera varumärken inom professionella tvätt- och diskmaskiner vilket gör att vi enkelt kan möta många olika behov – se vårt utbud av tvättmaskiner samt diskmaskiner.

Renovering av tvättstuga

Ibland behöver tvättstugan lite mer än byte av maskin – då hjälper vi till att renovera hela eller delar av tvättstugan så att ytor och funktion får en fin uppfräschning och inte minst rätt funktionalitet. Läs mer om vår tjänst renovering här. Och självklart bjuder vi på projekteringskostnaden!

Helentreprenad

Behöver din fastighet eller förening ett helhetsgrepp av ny tvättstuga hjälper vi gärna till med hela projektet – från ritning till färdigt resultat. Läs mer om vår tjänst helentreprenad här. Självklart bjuder vi även här på projekteringskostnaden!

Service och underhåll

Det lönar sig alltid i längden att hålla efter tvätt-, och diskmaskiner. Genom kontinuerliga kontroller kan du undvika både akuta driftstopp samt förlänga livslängden på maskinerna. Vi erbjuder fördelaktiga serviceavtal för dig – läs mer här


I alla våra tjänster vi erbjuder ingår alltid rådgivning ur ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv där vi hjälper er få koll på hur ni kan minimera energi- och vattenåtgången med hjälp av vår Kvalitets- och miljöcertifiering (FR2000).