Vi Tvättstuga.se brinner för att hjälpa våra kunder på bästa sätt, alltid med personlig service och stort fokus på att leverera bra och hållbara lösningar för våra kunder.

Våra tjänster

Med över 50 års erfarenhet i ryggen av att renovera och bygga tvättstuga åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare har vi på Tvättstuga.se servat många kunder med nya tvättstugelösningar. Detta är något vi brinner för och kan stolt referera till många nöjda kunder!

Utöver att hjälpa våra kunder med tvättstugor erbjuder vi även kunder inom restaurang, storkök och offentlig sektor professionella maskiner inom tvätt och disk. Vårt breda sortiment av professionella diskmaskiner erbjuder allt för utrymmen där det krävs en robust diskmaskin med lång livslängd för säker användning.

För oss är det viktigt kunna erbjuda dig rätt lösning baserat på ert behov – därför kommer vi gärna ut på plats hos er för att skapa oss rätt bild – detta är självklart helt kostnadsfritt!

Besök och rådgivning

Vare sig det är byta av en maskin eller totalentreprenad av hela tvättstugan erbjuder kostnadsfria besök, detta underlättar för oss att kunna ta fram rätt lösning för våra kunder.

Utbyte

Vi lagerför ett stort sortiment av professionella tvätt, tork och diskmaskiner.

IFB - Rätt produkt, i rätt tid, till rätt plats och i rätt skick

Vare sig det är byta av en maskin eller totalentreprenad av hela tvättstugan erbjuder kostnadsfria besök, detta underlättar för oss att kunna ta fram rätt lösning för våra kunder.

Garantiservice och underhåll

Professionella produkter behöver service och underhåll för att år efter år prestera i en krävande miljö. Tvattstuga.se erbjuder många olika lösningar inom service och underhållsavtal.

Renovering av tvättstuga

Ibland behöver tvättstugan lite mer än byte av maskin – då hjälper vi till att renovera hela eller delar av tvättstugan så att ytor och funktion får en fin uppfräschning och inte minst rätt funktionalitet. Läs mer om vår tjänst renovering här. Och självklart bjuder vi på projekteringskostnaden!

Helentreprenad

Behöver din fastighet eller förening ett helhetsgrepp av ny tvättstuga hjälper vi gärna till med hela projektet – från ritning till färdigt resultat. Vi hjälper till med projektering från start till slut, tillsammans med kund ritar vi upp er nya tvättstuga i 3D.

Bokningssystem

Elektronisk tvättstugebokning är en smidig lösning som underlättar i vardagen för de boende i fastigheten. Vi både säljer och installerar olika elektroniska bokningssystem samt passersystem till tvättstugor.

Miljö och ekonomi

Visste du att en ny maskinpark kan minska kostnaderna upp till 60%? Vi hjälper er gärna ta fram en driftkostnadskalkyl eller en strategiplan för att minska miljöpåverkan.