Service- & Underhållsavtal

Underhållsavtal

Ett underhållsavtal med Tvättstuga.se erbjuder årliga "rutin-checkar" där vår personal inspekterar tvättstugan och utrustningens tillstånd, detta gör att maskinerna håller längre och att det förhindrar driftstopp. Underhållsavtal innebär att vi går igenom produkternas svaga punkter och justerar/reparerar vid behov eller annat som kan uppkomma. Det i sin tur minskar risken att något oförutsett skulle hända då alla slangar, pumpar, filter och så vidare årligen rensas och tas hand om.

Underhållsavtalet innefattar:

  • Säkerhetskontroll av utrustning
  • Besiktning
  • Funktionstest. 

Förläng livslängden! Genom att täckna ett underhållsavtal förlänger ni livslängden på tvättstugan samt sparar in på miljö och energi. Välkommen att kontakta oss idag för att teckna ett underhållsavtal!

Skulle man vilja gå med ett vanligt serviceavtal via oss där man nyttjar oss vid behov, kan vi erbjuda snabb och effektiv service. Vi är på plats hos våra kunder inom 48h och ger dem bra priser på service och reservdelar. Läs mer nedan:

Serviceavtal

Tvättstuga.se erbjuder våra kunder att teckna ett serviceavtal, vilket minimerar risken för driftstopp i er tvättstuga. Vårt serviceavtal innebär både praktiska och ekonomiska fördelar.

Akutservice? Inom avtalet kan vår erfarna personal komma ut på akutservice samt besvara på era frågor om er specifika utrustning som kan uppkomma. Genom att teckna ett serviceavtal med oss så förlänger ni livslängden och minimerar akuta driftstopp! 

 
 
 
 

Kontakta oss

Låt oss svara på din frågor om avtal, hör av dig på ett av numrena nedan eller skicka iväg ett mail så återkommer vi inom kort!

Ring oss på
Stockholm - 08-83 80 90
Skåne - 040-643 20 15

eller maila till info@tvattstuga.se

Frågor? Hör av dig till oss!