Vi finns här för att hjälpa dig i alla lägen!

Service & Underhåll - Stenlunds Service


Privatperson, Företagskund eller BRF?

Vi finns för dig!

Lägenhet, villa eller fritidshus? Vi åker ut till dig när hjälpen behövs. Teckna skräddarsydda serviceavtal som företagskund hos oss. Vi har över 50 års erfarenhet med fastighetsbolag och BRF:er inom hela Sverige.


Service

Vi tar hand om servicen av era maskiner & produkter och du kan alltid känna dig trygg med våra montörer och tekniker som alla har utbildning och erfarenhet inom alla produktgrupper ovan för att säkerställa samma höga kvalitet oavsett om det är en eller flera produkter.

Installation

Vi på Stenlunds Service erbjuder allt från enkla installationer till stora helhetslösningar. Vi hjälper fastighetsägare, förvaltare och ansvariga för bostadsrättsföreningar med allt från enstaka reparationer till totalentreprenader.

Reparation

Eftersom vi reparerar de flesta produkter på första besök är vår erfarenhet att det är både betydligt billigare och mer miljövänligt att kontinuerligt serva sina produkter jämfört med att köpa en ny.

Utbyten

Ibland händer det att maskinerna går sönder eller att behovet enbart rör en ny maskin. Då hjälper vi gärna er att byta ut enstaka eller flera vitvaror och/eller maskiner.

AC/Värmepump

Vi är även certifierade inom Service/Installation/Underhåll av AC- & Värmepumpar. Alla våra medarbetare har kunskap och erfarenhet för att lösa problem som möjligtvis kan uppstå med värme/kyla.


Boka service, underhåll eller felanmäl dina maskiner!

Vi har över 50 års erfarenhet av tvättstugelösningar med kunden i fokus. Våra kunniga medarbetare som utgår från Stockholm och Skåne är experter inom service och reparation av fastighetsmaskiner. Att välja oss är ett tryggt val och vi har flera avtal att välja mellan. Vi hjälper er med allt från att byta ut en mindre reservdel till att renovera hela tvättstugan. Vilken lösning passar er situation bäst? Det hjälper vi er att reda ut nedan!

Underhållsavtal

Det lönar sig alltid i längden att hålla efter tvättstugan allteftersom. Detta för att förhindra akuta driftstopp som i många fall hade kunnat undvikas med kontinuerliga kontroller av erfaren personal som ser till så att allt går rätt till.

Tvättstuga.se erbjuder våra kunder att teckna ett underhållsavtal där vi regelbundet kontrollerar slangar, pumpar och filter med mera. Kontinuerligt underhåll förlänger livslängden på tvättstugans maskiner och förhindrar driftstopp. Låter avtalet intressant för er? Läs mer om vårt underhållsavtal och kontakta oss vid funderingar!

Serviceavtal

Det finns även möjlighet att teckna serviceavtal hos oss på Tvättstuga.se. Avtalet minimerar risken för driftstopp i er tvättstuga och har flera praktiska och ekonomiska fördelar. Serviceavtalet nyttjar ni vid behov och innehåller tjänsten Akutservice. Är denna lösning något för er? Läs vidare om vårt serviceavtal.

Felanmälan

Vid fel- eller problemlösningar kan ni alltid kontakta oss och diskutera vad vi kan hjälpa er med. Tack vare 50 års lång erfarenhet och vår välutbildade samt auktoriserad personal kan vi hjälpa dig att snabbt och korrekt rätta till eventuella fel på er utrustning. Tvättstuga.se är en komplett leverantör och vår personal har erfarenhet av samtliga maskiner eller reservdelar.

Läs mer om Stenlunds Service

Varmt välkommen att besöka www.stenlundsservice.se där du kan läsa mer om Stenlunds Service, se all vår fantastiska personal och hur vi jobbar mot privatpersoner, företagskunder och BRF:er.