Service & Underhåll

Boka service och felanmäl din tvättmaskin

Vi är stolta med att vi har över 50 år i branschen. Våra tekniker i Stockholm och Skåne är experter inom området service & reparation av fastighetsmaskiner, och har alltid kunden som högsta prioritet. Därför kan du känna dig trygg med att välja oss.

  
 
 

Serviceavtal  

Vi erbjuder våra kunder att teckna ett serviceavtal, vilket minimerar risken för driftstopp i er tvättstuga. Vårt serviceavtal innebär både praktiska och ekonomiska fördelar. Läs mer

 
 
 
 

Underhållsavtal

Vi erbjuder också våra årliga "rutin-checkar" där vår personal inspekterar tvättstugan och utrustningens tillstånd. Genom att teckna ett underhållsavtal förlänger ni livslängden på tvättstugan samt sparar in på miljö och energi.
Läs mer

 

Trygg tvättstugelösning  

Tvättstuga.se arbetar alltid utifrån att prioritera kunden. Genom att välja oss kan ni som kund känna trygghet då vi erbjuder er allt ifrån att byta ut en mindre reservdel, leverera en ny maskin till att renovera om hela tvättstugan. Vi har arbetat med tvättstugor i över 50 år med inriktning på kundnytta samt hög servicegrad för långsiktiga fastighetsvärden.

 
 
 
 

Felanmälan

Vid fel- eller problemlösningar kan ni alltid kontakta oss och diskutera hur vi kan hjälpa er!
Läs mer

Frågor? Hör av dig till oss!