Vi finns här för att hjälpa dig i alla lägen!

Service & Underhåll

Boka service, underhåll eller felanmäl din tvättmaskin!

Vi har över 50 års erfarenhet av tvättstugelösningar med kunden i fokus. Våra kunniga medarbetare som utgår från Stockholm och Skåne är experter inom service och reparation av fastighetsmaskiner. Att välja oss är ett tryggt val och vi har flera avtal att välja mellan. Vi hjälper er med allt från att byta ut en mindre reservdel till att renovera hela tvättstugan. Vilken lösning passar er situation bäst? Det hjälper vi er att reda ut nedan!

Underhållsavtal

Det lönar sig alltid i längden att hålla efter tvättstugan allteftersom. Detta för att förhindra akuta driftstopp som i många fall hade kunnat undvikas med kontinuerliga kontroller av erfaren personal som ser till så att allt går rätt till.

Tvättstuga.se erbjuder våra kunder att teckna ett underhållsavtal där vi regelbundet kontrollerar slangar, pumpar och filter med mera. Kontinuerligt underhåll förlänger livslängden på tvättstugans maskiner och förhindrar driftstopp. Låter avtalet intressant för er? Läs mer om vårt underhållsavtal och kontakta oss vid funderingar!

Serviceavtal

Det finns även möjlighet att teckna serviceavtal hos oss på Tvättstuga.se. Avtalet minimerar risken för driftstopp i er tvättstuga och har flera praktiska och ekonomiska fördelar. Serviceavtalet nyttjar ni vid behov och innehåller tjänsten Akutservice. Är denna lösning något för er? Läs vidare om vårt serviceavtal.

Felanmälan

Vid fel- eller problemlösningar kan ni alltid kontakta oss och diskutera vad vi kan hjälpa er med. Tack vare 50 års lång erfarenhet och vår välutbildade samt auktoriserad personal kan vi hjälpa dig att snabbt och korrekt rätta till eventuella fel på er utrustning. Tvättstuga.se är en komplett leverantör och vår personal har erfarenhet av samtliga maskiner eller reservdelar.