Storköksdiskmaskin / Diskmaskin Restaurang

w

Industridiskmaskin för restaurang och storkök

I vårt breda sortiment av professionella diskmaskiner innehåller diskmaskin för restaurang och industri, ofta kallat storköksdiskmaskin eller industridiskmaskin. Här hittar du restaurangdiskmaskiner som lämpar sig i såväl skolköket som personalköket och annan industri. Diskmaskiner i dessa utrymmen kräver en robust konstruktion och en lång livslängd – de ska vara snabba, effektiva och klara av att köras så gott som oavbrutet.

Storköksdiskmaskin för stora mängder ren disk

Få ren disk med en skonsam industridiskmaskin / storköksdiskmaskin som är energisnål, snäll mot miljön och som hanterar stora mängder disk. Vi har flera olika modeller av restaurangdiskmaskiner för säker användning och som kan möta dina specifika behov. Du ställer höga krav på din storköksdiskmaskin – i sortimentet nedan ser du modeller som alla har hög standard. Utrusta ditt storkök eller din restaurang med en industridiskmaskin som håller måttet!

Storköksdiskmaskin för ditt ändamål

Är du ute efter något särskilt? En storköksdiskmaskin / industridiskmaskin i en viss storlek, med en viss energimärkning, eller med särskilda program eller decibelnivåer? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en modell som lever upp till dina krav! Vi hjälper dig att installera industridiskmaskin i Stockholm, Göteborg och Malmö – oavsett om ni behöver en diskmaskin för restaurang, storkök eller annan industri.

Vi hittade inga produkter för ditt val.