Läs mer om hur du kan se till att förutsättningar är rätt för att er tvättstuga ska vara så energibesparande som möjligt.

Miljö & Ekonomi

Spara pengar med en energisnål tvättstuga!

Tekniken, förändrade lagar och normer har drivit på utvecklingen kring effektivitet och energiförbrukning av maskiner. Våra experter hjälper dig med att se hur mycket du kan spara. Just i tvättstugan finns det mycket potential att dra ner på kostnader för bostadsrättsföreningen. Tvättstugan är den lokal som kostar mest pengar i en bostadsrättsförening. Allt fler upptäcker att det finns stora pengar att spara bara genom att byta ut gamla maskiner till nya. Våra pay off-kalkyler visar oftast att maskin-investeringen betalar sig inom 3-4 år.

Energibesparing med modern teknik

Ingenting sköter sig självt. Ett anpassat och proffsigt underhåll ger lägre driftkostnader och längre livslängd. Vi på Tvättstuga.se vet hur man minimierar el- och vattenkostnader och maximerar livslängd och tvätteffektivitet.

Både ekonomiskt och miljövänligt

En modern tvättmaskin förbrukar cirka 60 liter vatten per tvättomgång, medan en 15 år gammal tvättmaskin kan förbruka hela 200 liter! Detta innebär en enorm påfrestning på miljön samt möjlighet till en stor besparing utav vatten, dessutom kan även att tvättmedels-mängden minskas avsevärt. Sedan 10 år är vi kvalitets- och miljöcertifierade enlig FR2000.

Fråga oss!

Att tvättstugan är en av fastighetens dyraste bovar vet vi och därför vill vi hjälpa dig att komma ner i kostnaderna. Hör av dig redan idag till oss! Tveka inte att ringa oss på: Stockholm - 08-83 80 90 Skåne - 040-643 20 15 eller maila till info@tvattstuga.se