Tvättmaskin / Industritvättmaskin

w

Tvättmaskin Bostadsrättsförening – så väljer du rätt

Vi säljer professionella tvättmaskiner (industritvättmaskiner) som passar bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi har ett brett urval av tvättmaskiner från ledande leverantörer, som vi vet levererar kvalitativa tvättmaskiner: Podab, Electrolux och Miele.

Industritvättmaskin – robust, snabb och effektiv

Tvättmaskiner ska klara de påfrestningar som de utsätts för och ska hålla samma höga kvalitet under flera år framöver. Det är stor skillnad på en industritvättmaskin jämfört med en konsumenttvättmaskin. Det är framför allt industritvättmaskinernas robusta konstruktioner som bidrar till lång livslängd, men också andra funktioner som exempelvis snabbare tvätt och torkning. Nedan kan du läsa mer om de vanligaste industritvättmaskinerna / tvättmaskinerna för fastighetsägare. 

De vanligaste tvättmaskinerna för fastighetsägare är:

För dig som söker en professionell tvättmaskin / industritvättmaskin har vi samlat några av de vanligaste tvättmaskinerna för fastighetsägare här:

- Barriärtvättmaskin

En barriärtvättmaskin ger hög hygiennivå tack vare fullständig separation av smutsig och ren tvätt. Barriärtvättmaskiner är vanliga på sjukhus och brandstationer.

- Mopptvättmaskin

En mopptvättmaskin, ibland också kallad grovtvättmaskin, är professionella tvättmaskiner, särskilt tillverkade för att hantera mopptvätt. De är utvecklade för att uppfylla städsektorns krav och är både driftsäkra och energieffektiva.

- Fastighetstvättmaskin

En fastighetstvättmaskin kan vara allt från en tvättmaskin för den gemensamma tvättstugan till en robust industritvättmaskin. Det som de båda har gemensamt är att de är driftsäkra, energieffektiva och snabba. Våra fastighetstvättmaskiner är också byggda för att klara en hög belastning under lång tid.

Kontakta oss för mer information eller hjälp att välja industritvättmaskin

Tveka inte på att kontakta oss för mer information om våra industritvättmaskiner eller om du behöver hjälp att välja rätt industritvättmaskin. Vi kan också hjälpa dig att bygga tvättstuga - helhetsentreprenad såväl som renovering.