Tvättmaskin / Industritvättmaskin

w

Så väljer du rätt tvättmaskin till din bostadsrättsförening

Vi säljer professionella tvättmaskiner (industritvättmaskiner) som passar bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi har ett brett urval av tvättmaskiner från ledande leverantörer, som vi vet levererar kvalitativa tvättmaskiner: Podab, Electrolux och Miele. Tveka inte på att kontakta oss för mer information om våra industritvättmaskiner eller om du behöver hjälp att välja rätt industritvättmaskin.

De vanligaste tvättmaskinerna för fastighetsägare är:

För dig som söker en professionell tvättmaskin har vi samlat några av de vanligaste tvättmaskinerna för fastighetsägare här:

Barriärtvättmaskiner

En barriärtvättmaskin ger hög hygiennivå tack vare fullständig separation av smutsig och ren tvätt. Denna typ av tvättmaskin är vanlig på sjukhus och brandstationer.

Mopptvättmaskin

Mopptvättmaskiner är professionella tvättmaskiner för mopptvätt. De är driftsäkra och utvecklade för att uppfylla de krav som ställs inom städsektorn.

Fastighetstvättmaskiner

En fastighetstvättmaskin kan vara allt från en tvättmaskin för den gemensamma tvättstugan till en robust industritvättmaskin. Det som de båda har gemensamt är att de är driftsäkra, energieffektiva och snabba. De är också byggda för att klara en hög belastning under lång tid.

Frågor? Hör av dig till oss!