w

Torkrum för bostadsrättsföreningar & fastighetsägare

Ska ni bygga torkrum? Då har ni hamnat helt rätt. Vi bygger torkrum i tvättstugor åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Oavsett om ni söker en torkrumsfläkt till det lilla torkrummet eller vill bygga torkrum från grunden, så kan vi hjälpa er! Vi har över 50 års erfarenhet i branschen och hjälper er att bygga ert torkrum precis så som ni önskar.

Stort utbud av kvalitetsprodukter - torkrumsfläkt såväl som avfuktare

Hos oss finner ni ett stort utbud av inredning till ert torkrum, anpassat efter alla typer av miljöer och behov. Här hittar ni allt från en torkrumsfläkt till avfuktare och övrig inredning. I vårt sortiment finns även torkskåp om ni föredrar det framför ett helt torkrum. Är ni osäkra på om ni ska ha ett torkskåp eller torkrum kan ni läsa mer om det via länken.

Satsa på ett välfungerande torkrum i offentliga tvättstugan

Att ha ett välfungerande torkrum i en tvättstuga som är offentlig är väldigt viktigt. Inte minst är det viktigt att kläderna snabbt kan torka så att nästa person kan ta vid när tvättiden löper ut och att man får en ruljangs på sin tvättstugelösning. Därför bör ni definitivt satsa på ett välfungerande torkrum i er tvättstuga och hos oss hittar ni det ni behöver!

Utforska vårt sortiment nedan och tveka inte på att kontakta oss på 08-83 80 90 för mer information om våra produkter eller hur vi kan hjälpa er!