w

Torkrum för bostadsrättsföreningar & fastighetsägare

Ska ni bygga torkrum? Då har ni hamnat helt rätt. Vi bygger torkrum i tvättstugor åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Oavsett om ni söker en torkrumsfläkt till det lilla torkrummet eller vill bygga torkrum från grunden, så kan vi hjälpa er! Vi har över 50 års erfarenhet i branschen och hjälper er att bygga ert torkrum precis så som ni önskar.

Torkrumsavfuktare & torkrumsfläkt i stort utbud

Hos oss finner ni ett stort utbud av inredning till ert torkrum, anpassat efter alla typer av miljöer och behov. Här hittar ni allt från en torkrumsfläkt till torkrumsavfuktare och övrig inredning. Ett torkrum kräver maskiner av hög kvalitet för att klara av att torka den mängd tvätt som ett flerbostadshus producerar. Med hjälp av torkrumsavfuktare och torkrumsfläktar som är miljövänliga och energieffektiva går det att skapa ett torkrum som torkar tvätt både snabbt och med så liten energiförbrukning som möjligt. I vårt sortiment finns även torkskåp om ni föredrar det framför ett helt torkrum. Är ni osäkra på om ni ska ha ett torkskåp eller torkrum kan ni läsa mer om det via länken.

Välfungerande torkrum i tvättstuga

Att ha ett välfungerande torkrum i en tvättstuga som är offentlig är väldigt viktigt. Inte minst är det viktigt att kläderna snabbt kan torka så att nästa person kan ta vid när tvättiden löper ut och att man får en ruljangs på sin tvättstugelösning. Därför bör ni definitivt satsa på ett välfungerande torkrum i er tvättstuga och hos oss hittar ni det ni behöver!

Utforska vårt sortiment nedan och tveka inte på att kontakta oss på 08-83 80 90 för mer information om våra produkter eller hur vi kan hjälpa er!

Vi hittade inga produkter för ditt val.