Mopptvättmaskin / Grovtvättmaskin

w

En mopptvättmaskin, eller en grovtvättmaskin som den ibland också kallas, är särskilt lämpliga för städföretag eller företag som tvättar mycket trasor, moppar och annan grövre tvätt.

Professionell mopptvättmaskin / grovtvättmaskin för hög belastning

I vårt sortiment av industritvättmaskiner kan du hitta en professionell grovtvättmaskin som är särskilt utvecklad för att uppfylla de krav som ställs på mopptvättmaskiner. Med fokus på hög driftsäkerhet kan du vara trygg i att du får en mopptvättmaskin som kan hantera den belastning som kommer med grovtvätt och tvätt av moppar, till skillnad från mer traditionella tvättmaskiner.

Våra mopptvättmaskiner är speciellt anpassade för att tvätta torrmoppar, fuktiga moppar såväl som mikrofiberdukar. Maskinerna är enkla att använda och specielanapassade för grovtvätt. I vårt sortiment kan du också hitta barriärtvättmaskin som är särskilt lämpad för stora mängder tvätt som kräver hög hygiennivå.

Stort sortiment av mopptvättmaskiner

Våra mopptvättmaskiner lämpar sig utmärkt för användning på restauranger såväl som storkök i skolor eller på företag och industrier som är i behov av slitstarka och robusta tvättmaskiner för att tvätta moppar. Här kan du hitta en riktigt bra mopptvättmaskin och förvänta dig absoluta toppkvalitet. Välj mellan flera varianter, modeller och prisklasser. Se vårt utbud och beställ en mopptvättmaskin via Tvättstuga.se idag till bra pris!

Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning