w

Här kan ni köpa tvättvagn till er tvättstuga. Välj en smidig tvättvagn med hjul för enkel hantering av tvätten. Vi har ett stort utbud med tvättvagnar i flera prisklasser och från flera olika märken, bland annat Miele, Electrolux och Podab.

Smidiga tvättvagnar på hjul

I vårt sortiment hittar ni flera olika typer av tvättvagnar. Välj mellan flera storlekar och färger samt med eller utan handtag. Det gemensamma för våra tvättvagnar är att de har hjul, vilket gör det väldigt smidigt att hantera tvätten, till exempel för att flytta den rena tvätten mellan torktumlaren och tvättmaskinen utan att riskera att tappa rena tvättplagg på golvet. Kolla in utbudet och beställ ny tvättvagn på hjul till tvättstugan via oss idag!

Tvättvagnar som underlättar

I vårt sortiment hittar du mängder av produkter att komplettera användningen av din tvättvagn till. Många använder tvättvagnar tillsammans med exempelvis en lakansträckare eller i anslutning till en tvättbalja. Upphängningen av tvätt i torkrum och torkskåp förenklas också av en tvättvagn, som gör det lätt att ta med tvätten från professionella tvättmaskiner eller industritorktumlare.

Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Fallande ordning