Tvättbänk / Tvättho / Tvättbalja

w

Hos oss på Tvättstuga.se hittar ni ett stort sortiment av tvättbänk, tvättho och tvättbalja för offentliga tvättstugor som passar såväl i bostadsrättsföreningen som i restaurangköket och i hemmet. 

Stort sortiment av tvättbänk, tvättho / tvättbalja

Oavsett om ni söker efter en produkt i kategorin Tvättbänk tvättstuga, Rostfri tvättbalja eller Tvättho tvättstuga, har vi vad ni söker. Här hittar ni ett brett utbud av såväl tvätthoar och tvättbaljor som tvättbänkar i rostfritt utförande till både hemmets och till bostadsrättsföreningens tvättstuga.

Rostfri tvättbänk med tvättho / tvättbalja

En rostfri tvättbänk med tvättho / tvättbalja är A och O för gemensamma tvättutrymmen, oavsett om det är för flerfamiljshuset, hotell- och restaurangverksamheten eller inom industri. Vårt gedigna sortiment innehåller kvalitetsprodukter från flera ledande varumärken såsom Miele Professional, Podab och Electrolux med flera. Vi kan garantera dig att du får en produkt av hög kvalitet när du köper en rostfri tvättbänk med tvättho / tvättbalja hos oss!

Här kan ni köpa ny tvättho till tvättstugan eller grovköket

Bläddra igenom vårt sortiment nedan och beställ ny tvättbänk / tvättho / tvättbalja via oss idag. Välj mellan flera varianter i olika storlekar, utföranden och prisklasser som uppfyller era behov och förutsättningar!

Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Fallande ordning