Strykbord / Lakansträckare /Galghängare

w

Med rätt verktyg är det enkelt att stryka, sträcka och vika

Här hittar du ett stort utbud av strykbord, lakansträckare och galghängare som är bra tillbehör i tvättstugan när man ska stryka, sträcka eller vika ihop längre textilier och tyger som exempelvis lakan, gardinlängder eller andra textilier av större storlek. Med rätt tillbehör blir det mycket enklare att hantera jobbet.

Lakansträckare

En lakansträckare gör det enklare att sträcka ut och vika lakanet för den som tvättar ensam. I sortimentet hittar du lakansträckare med både trä- och plastvals samt tillhörande korgar som underlättar processen. Med båda händerna fria kan den som tvättar både att både sträcka ut och vika lakan och andra längre textilier.

Strykbräda vägghängd / Strykbord

Att ha ett strykbord eller en strykbräda vägghängd i tvättstugan tillåter den som inte har möjligheter att stryka sin tvätt i hemmet att göra det där istället. I vårt sortiment hittar du olika modeller och varianter av strykbord; både mer traditionellt fristående strykbord, men också av den smidiga varianten väggmonterad strykbräda som går att fälla ut vid användning.

Galghängare

En galghängare möjliggör för upphängning av tvätt som ska torka på ett utrymme med begränsad platstillgång. En del kläder torkar bättre på en galge än på en torklina eller en torkställning – då är en galghängare oumbärlig, inte minst i den lilla tvättstugan.

Se vårt utbud här och missa inte heller vårt stora sortiment av manglar och andra tillbehör till tvättstugan!

Visa som Rutnät Lista

9 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

9 Varor

Per sida
Fallande ordning