w

Tvättmaskinsstativ / Förhöjningssockel tvättmaskin

Ska du köpa tvättmaskinsstativ / tvättmaskinsställning / tvättmaskin-sockel? Här hittar du ett stort sortiment av tvättmaskinsstativ och -socklar till tvättmaskiner.

Ska du köpa tvättmaskin-sockel? Här hittar du ett stort sortiment av stativ och socklar till tvättmaskiner. Vi säljer produkter från flera av marknadens ledande varumärken såsom Miele Professional och Electrolux Professional. Oavsett om du söker en tvättmaskin-sockel för pelarmontage eller betongfyllnad har vi vad du söker. Se alla våra varianter i sortimentet nedan!

Tvättmaskinsstativ för stora tvättmaskiner

Har du en barriärtvättmaskin eller en industritvättmaskin i din fastighet? Se till att utrusta din tvättmaskin med ett ordentligt tvättmaskinsstativ / förhöjningssockel. Tvättmaskin och torktumlare bör höjas upp från golvet för att skapa en mer bekväm arbetsställning för den som lastar i och ur tvätt. I vårt sortiment hittar du robusta och stadiga tvättmaskinsstativ för att maskinerna ska stå stabilt och säkert.

Handla sockel till tvättmaskin online

Här kan du välja sockel till tvättmaskin ur ett brett utbud. I vårt sortiment hittar du tvättmaskins-socklar i flera varianter, storlekar och prisklasser. Välj mellan våra stativ och socklar i flera höjder och färger, och som passar de flesta tvättmaskiner från bland annat Miele Professional och Electrolux Professional. Beställ online från Tvättstuga.se idag!

Hittar du inte vad du söker? Tveka inte på att kontakta oss för mer information eller hjälp med en beställning.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-12 av 32

Sida
Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-12 av 32

Sida
Per sida
Fallande ordning