Vi erbjuder ett enkelt och användarvänligt bokningssystem från Dinbox.

Bokningssystem

Så fungerar det!

Tiden då de boende, oavsett om det gäller hyresgäster eller medlemmar i bostadsrättsföreningen, måste springa ner i källaren för att undersöka om det finns möjlighet att tvätta är över.

Genom DinBox system kan de enkelt få en översikt över lediga tider, boka och avboka – och allt med ett enkelt knapptryck. Allting sköts via en hemsida där de boende loggar in med personligt konto för att få åtkomst till exempelvis tvättstugan i sin fastighet. Förvaltaren kan logga in och administrera tider, tillgänglighet och liknande.

Bokning
Användaren når sina bokningar via touchskärmen Wallpad i entrén, eller på en dator eller telefon. Väl inloggad kan man boka, se sina kommande bokningar och avboka tider.

Server och Webbtjänst
DinBox tillhandahåller gratis server, webbtjänst och databas utan löpande kostnader. Administratören kan själv välja vilka ytor som ska kunna bokas, av vem, och när det ska kunna ske. Inställningarna kan gälla allt från flera fastigheter till en enskild person.

Läsare och Lås
DinBox uppkopplade taggläsare X10 hanterar själva låset i dörren, till exempelvis tvättstugan. Har den boende en tid bokat låses dörren upp, men annars inte. Intelligenta inställningar gör att det exempelvis fortfarande går att komma in en stund efter tvättidens slut om det skulle behövas.