Vi renoverar tvättstugor i Stockholm, Göteborg, Skåne och Malmö

Vi renoverar tvättstugor i Stockholm, Göteborg, Skåne och Malmö.


Med tanke på att vi har över 50 år i branschen så har vi sett de mest komplicerade utrymmena och svåra planlösningarna man kan hitta. Vi har lärt oss att vara kreativa och hitta den bästa lösningen för våra kunders behov när det kommer till att renovering av tvättstugaVi hjälper våra kunder med såväl totalentreprenader som mindre uppfräschningar, så oavsett hur omfattande hjälp du behöver, kan vi såklart hitta en lösning för dig och din tvättstuga..

Vi jobbar med ett brett sortiment av vitvaror och försöker alltid att tänka både ekonomist och miljövänligt när vi utför våra jobb. 

Vår personal är experter inom området service & reparation av fastighetsmaskiner, och har alltid kunden som högsta prioritet. Vår långa erfarenhet och breda kunskap har byggt ett stort förtroende hos bygg- och fastighetsbolag och andra näringsidkare. 

 

Vill du ha ett kostnadsfritt möte för att höra hur vi kan hjälpa just dig eller bara komma med tips och inspiration så är du jättevälkommen att kontakta oss.

 

Till er bostadsrättsförening, förvaltare eller fastighetsskötare kan vi hjälpa er med allt ifrån service, akutservice eller underhållsavtal. Detta innebär att ni kan nå oss vid frågor, vid akuta fall eller låta oss komma på besök årligen och inspektera fastighetens tvättstuga. Ring oss på 

Stockholm08-83 80 90

Skåne040-643 20 15

Göteborg031-788 31 60

eller maila till info@tvattstuga.se