Digital bokning tvättstuga

Boka tvättstuga online

Vill ni kunna erbjuda era hyresgäster eller medlemmar i bostadsrättsföreningen att boka tvättstuga online? Med DinBox får ni en smart och smidig lösning som gör det enkelt att boka tvättid hemifrån från sin dator eller telefon. Digital bokning av tvättstuga är ett bokningssystem som är lätt för alla att använda, och som inte kräver spring ner till källaren, eller mellan byggnader för att få tag i en tvättid. Det blir också enklare att avboka sin tvättid när livet kommer emellan, vilket det ju så ofta göra. En lösning som tillåter digital bokning av tvättstuga med möjlighet att boka tvättstuga online är gynnsam för alla!

Digital tvättstugebokning från DinBox för ökad trivsel

Med DinBox är det slut med springet mellan lägenheten och tvättstugan för att undersöka möjligheten att tvätta. Med digital tvättstugebokning från DinBox kan de boende enkelt få en översikt över lediga tider, boka och avboka – och allt med ett enkelt knapptryck. Digital tvättstugebokning sköts via en hemsida där de boende loggar in med personligt konto för att få åtkomst till exempelvis tvättstugan i sin fastighet. Förvaltaren kan logga in och administrera tider, tillgänglighet och liknande. 

Digital bokning av tvättstuga med DinBox – Så funkar det!

Boka tvättstuga online

Användaren når sina bokningar via touchskärmen Wallpad i entrén, men har också möjlighet att boka tvättstuga online på en dator eller telefon. Väl inloggad går det att boka tvättid, se sina kommande bokningar och avboka tider.

Server och Webbtjänst

DinBox tillhandahåller gratis server, webbtjänst och databas utan löpande kostnader. Administratören kan själv välja vilka ytor som ska kunna bokas, av vem, och när det ska kunna ske. Inställningarna kan gälla allt från flera fastigheter till en enskild person.

Läsare och Lås

DinBox uppkopplade taggläsare X10 hanterar själva låset i dörren, till exempelvis tvättstugan. Har den boende en tid bokad låses dörren upp, men annars inte. Intelligenta inställningar gör att det exempelvis fortfarande går att komma in en stund efter tvättidens slut om det skulle behövas.

Mer än digital bokningstavla för tvättstuga

Vårt sortiment av bokningssystem innehåller mer än en digital bokningstavla för tvättstuga. Om det passar er bättre att använda er av traditionella bokningssystem till tvättstugan, hittar du även detta hos oss. I vårt sortiment kan du hitta allt från bokningstavla för tvättstuga till andra nödvändiga tillbehör. Vi hjälper er hela vägen för att bygga tvättstuga, eller renovera tvättstugan – från planering till utförande.